Vizsgázó

Tanultál? Puskáztál? Sikerült? Nem jött össze? Van egy jó vizsgasztorid, puskamódszered? Írd meg, hogy profi módon vizsgázhassunk mindannyian! vizsgazo.blog@gmail.com

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Archívum

A tanár, aki puskázni tanított

2008.11.24. 09:51 :: Vizsgázó

Volt egy kedves, idős földrajztanárom áltsuliban: a földrajz mellett mesélt sok mást is, pl. az akkor még fetisizált amerikai életstílusról. Hihetetlen ember volt, rettegtünk tőle, mint tanártól, de imádtuk az óráit, mert mindig poénkodott. Elmesélte például, hogy ő hogyan puskázott gyerekkorában.

Mindig a nyakkendő belső oldalára tűzte a puskát, előrehajolva ő pont látta, a tanár meg ugye a katedráról még véletlenül sem. Egyre gyanúsabb volt a viselkedése, a tanára tehát kipakoltatta a zsebeit, végignézte a padját, sehol a puska. Jót szórakoztunk ezen a történetén is.

Abba azért belegondolhatott volna, hogy ha a puskázást dicsőségesnek tünteti fel, annak milyen következménye van... Nem tudom, hogy az első puskám ezután a sztori után, vagy előtte keletkezett, jó lenne valahol felkutatni az emlékeim közt. Most, felnőtt fejjel azt gondolom, talán ezt nem kellett volna elmondania.

Szólj hozzá!

Címkék: puska dolgozat

A bejegyzés trackback címe:

https://vizsgazo.blog.hu/api/trackback/id/tr1785437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása